Fåglar

Fördelar med fjärrvärme

Tillsammans kan vi skapa framtidens mest hållbara uppvärmning. Hänger du på?

Det finns en anledning till att varför så många företag väljer fjärrvärme som uppvärmningsalternativ idag. Det är energismart, prisvärt, säkert och värmen produceras av nästan 100% biobränsle, vilket är bra för vårt klimat. Läs mer om de fördelar som finns med att välja fjärrvärme som ert självklara uppvärmningsalternativ.  

Klimatsmart och lokal producerat

Vid anslutning till fjärrvärme så levereras värme från vårt lokala kraftvärmeverk här i Enköping. I och med produktionen av fjärrvärme så kan vi ta vara på biobränsleresurser som annars skulle gå förlorade. Fördelen med biobränslen är framför allt att de är förnybara och tillhör det naturliga kretsloppet. Vid förbränning bidrar de därför väldigt lite till växthuseffekten.

Fjärrvärmepriset är stabilt 

Vi levererar värme till din anläggning och ni slipper oroa er över skenande kostnader från månad till månad. Fjärrvärmepriset är och har alltid varit stabilt jämfört med elpriserna och andra konkurrerande alternativ inom uppvärmning. Det gör fjärrvärme till det mest prisvärda alternativet inom uppvärmning. Idag är fjärrvärme det vanligaste uppvärmningsalternativ som vi människor väljer. Och vi vågar säga att det finns en anledning till det! 

En värme du kan lita på

Fjärrvärme är tryggt och leveranssäkert. Som fjärrvärmekund hos oss kan ni räkna med driftsäkra och trygga leveranser, fjärrvärmecentralen kräver minimalt med underhåll och ni är med och aktivt bidrar till en hållbar framtid. Med fjärrvärme kan ni bekymmersfritt få värme och varmvatten till er anläggning utan att ni egentligen behöver fundera på hur det fungerar.

 

Fyll i en intresseanmälan för fjärrvärme